Scouting Boerhaavegroep Voorhout

Laat je uitdagen

Menu


Bloembollenactie 2021

Geplaatst door Edwin Koster op Monday 20 Sep 2021 21:05

Ook dit jaar verkopen we weer bloembollen. Tussen 10.00 uur en 15.00 uur gaan de jeugdleden langs de deuren van Voorhout en verkopen zij met veel plezier tulpen, narcissen en blauwe druifjes.

Zo vlak voor de winter een perfect moment om de bollen te planten. Zo heeft u uw tuin klaar voor het voorjaar en draagt u daarnaast bij aan het voortbestaan van onze vereniging.

De zakjes bloembollen kosten 3 euro per stuk en 4 zakjes voor 10 euro. Keuze uit krokussen, tulpen, narcissen en blauwe druifjes.

Ook is het mogelijk om bloembollen vooraf te bestellen

Lees meer: Bloembollenactie 2021


Bever weekendkamp

Geplaatst door Edwin Koster op Monday 14 Jun 2021 09:44

Eindelijk was het dan weer zo ver. De Bevers gingen op weekendkamp! Toen alle bedjes klaarlagen was het tijd voor het avondeten, misschien kun je het al raden maar we aten lekkere patatjes. Nadat iedereen lekker had gegeten hadden de Bevers een avond wandeling, maar huh wie zijn dat nou? Zijn dat nou een prins en prinses? Ze lijken wel iets te zoeken, snel vragen wat er aan de hand is. De prins en princes vertelde dat ze op weg naar hun kasteel waren toen de boze tovenaar hun overviel. Hij had hun schatkist gestolen…

Lees meer: Bever weekendkamp


Regio Welpen/Kabouter Spel

Geplaatst door Edwin Koster op Monday 19 Apr 2021 09:41

Zaterdag hebben de kabouters en welpen het Regio Welpen Spel gespeeld. Normaal is dit een spel dat we samendoen met andere welpen en kaboutergroepen uit de regio. Dit jaar konden we het spel gewoon vanuit ons eigen clubhuis spelen.

Lees meer: Regio Welpen/Kabouter SpelVerkoop scoutingloten dit jaar online

Geplaatst door Susan van den Nieuwendijk op Thursday 21 May 2020 11:44

Elk jaar organiseert de Boerhaavegroep enkele geldacties om de contributie laag te houden. Dit zorgt ervoor dat we als groep toegankelijk blijven voor iedereen en tegelijkertijd nieuw spelmateriaal kunnen aanschaffen of leuke activiteiten kunnen blijven doen. Zo doen we ook dit jaar weer mee aan de nationale scoutingloterij. Door de huidige omstandigheden verloopt de verkoop dit jaar iets anders dan normaal. De scoutingloten worden niet aan de deur verkocht, maar kunnen via dit formulier besteld worden: https://forms.gle/MAeeESZC7vT7VprF7

Lees meer: Verkoop scoutingloten dit jaar online


Scouting Boerhaavegroep Voorhout start weer op

Geplaatst door Nanouk Bel op Friday 15 May 2020 14:39

Vanaf afgelopen weekend starten veel Scoutinggroepen hun fysieke bijeenkomsten weer op. Ook bij Scouting Boerhaavegroep Voorhout zijn we blij dat onze opkomsten weer kunnen beginnen. Juist nu zorgen de activiteiten voor uitdaging en verbinding. Zaterdag 9 mei kwamen de jeugdleden weer naar scouting voor allerlei spellen die mogelijk zijn met de aangepaste richtlijnen

Lees meer: Scouting Boerhaavegroep Voorhout start weer op


De Bevers ontvangen de IJsprijs tijdens kamp

Geplaatst door Nanouk Bel op Sunday 15 Mar 2020 14:54

Vrijdagavond 6 maart, 18:00 uur
De leiding is er al helemaal klaar voor en de eerste bevers druppelen al langzaam binnen, op de voet gevolgd door hun bepakt en bezakte papa of mama. Alle 14 bevers zijn mee op het kamp, en dat terwijl het voor velen de allereerste keer een nachtje weg is zonder pap of mam! De leiding heeft dan ook hard hun best gedaan om iedereen zo enthousiast mogelijk te krijgen, maar zonder de hulp van de ervaren bevers(ouders) had het nooit gelukt om iedereen mee te krijgen.

Lees meer: De Bevers ontvangen de IJsprijs tijdens kamp


Kringloop Herenstraat 63 sponsort nieuwe tenten

Geplaatst door Edwin Koster op Saturday 23 Nov 2019 16:35

Op zaterdag 16 november namen de kabouters van Scouting Boerhaavegroep Voorhout een prachtige cheque van Stichting Kringloop Herenstraat 63 in ontvangst. Gerda Steekers en Winny Otte overhandigden namens de Voorhoutse kringloop deze zaterdagochtend een cheque van 3000 euro. Met dit geld kan de scouting nieuwe materialen aanschaffen voor de jeugdleden. 

Lees meer: Kringloop Herenstraat 63 sponsort nieuwe tenten