Scouting Boerhaavegroep Voorhout

Laat je uitdagen

Menu

Boerhaavegroep bouwt megadoolhof voor RTL 4 programma

Geplaatst door Edwin Koster op Monday 14 Oct 2019 20:36

Op woensdag 17 oktober wordt om 21:30 uur de laatste aflevering uitgezonden van het spelprogramma ‘Je Kent Me Toch Schat?’. Speciaal voor het finale spel heeft de Scouting Boerhaavegroep een megadoolhof gebouwd in het Belgische Ordingen. De opnames waren begin juli en de uitzendingen zijn 4 september gestart in en bij een prachtig kasteel. De presentatie is in handen van Robert ten Brink en Vivienne van den Assem.

Lees meer: Boerhaavegroep bouwt megadoolhof voor RTL 4 programma


Bloembollenactie 2019

Geplaatst door Edwin Koster op Tuesday 24 Sep 2019 20:04

Ook dit jaar verkopen we weer bloembollen. Tussen 10.00 uur en 15.00 uur gaan de jeugdleden langs de deuren van Voorhout en verkopen zij met veel plezier krokussen, tulpen, narcissen en blauwe druifjes.

Zo vlak voor de winter een perfect moment om de bollen te planten. Zo heeft u uw tuin klaar voor het voorjaar en draagt u daarnaast bij aan het voortbestaan van onze vereniging.

De zakjes bloembollen kosten 3 euro per stuk en 4 zakjes voor 10 euro. Keuze uit krokussen, tulpen, narcissen en blauwe druifjes.

Ook is het mogelijk om bloembollen vooraf te bestellen

Lees meer: Bloembollenactie 2019


Verkenners helpen wereldberoemde DJ

Geplaatst door Edwin Koster op Thursday 19 Sep 2019 11:09

Op zaterdag 17 augustus 2019 zijn de verkenners afgereisd naar Mook om niemand minder dan Beukende Bert, ’s werelds grootste DJ, te helpen. Beukende Bert deed namelijk tijdens zijn Worldtour Mook aan, maar daar werd helaas zijn hele muziekcollectie gestolen door aliens. Beukende Bert moest zijn Worldtour cancelen en liet de verkenners invliegen om de muziekcollectie boven water te krijgen.

Lees meer: Verkenners helpen wereldberoemde DJ


Time to get Groovy

Geplaatst door Edwin Koster op Wednesday 28 Aug 2019 22:15

Groovy? Je denkt misschien; wat is dat nou weer? Kijk maar naar de padvindsters van
Boerhaave en dan snap je het meteen. Het is namelijk een levensstijl. Het is chillen in je
hangmat. Het is zwemmen in de rivier. Het is je longen uit je lijf zingen. Dat is allemaal
Groovy.

Lees meer: Time to get Groovy


Bevers op Kabouterkamp

Geplaatst door Nanouk Bel op Sunday 25 Aug 2019 17:19

Huh, de Bevers zijn toch helemaal geen Kabouters?! Niets bleek minder waar tijdens het zomerkamp van 20 tot en met 23 juli 2019. Zaterdag t/m dinsdag, een dagje langer en nog wat spannender. De Bevers zijn uitgenodigd voor een Kabouterfeest in Zoetermeer, omdat wij zo goed zijn voor de natuur. Daar ontmoeten we Kabouter Woepsie. Wat blijkt? Hij is de sleutel van zijn paddenstoel kwijt! De Bevers willen natuurlijk helpen zoeken! Om in Kabouterland te kunnen zoeken, moeten zij ware Kabouters worden… Hoe is dat gegaan?

Lees meer: Bevers op KabouterkampGroepsactiviteit Op. Hete Kolen

Geplaatst door Nanouk Bel op Monday 20 May 2019 21:55

Zaterdag 18 mei reisden de scouts af naar de Duindamseweg in Noordwijk om de mijnbouwers onder leiding van Sil Vermunt te helpen. De mijnbouwers verzetten zich tegen het wanbeleid van de directrice en willen de mijn overkopen. Van Sil Vermunt had de Boerhaavegroep een brief ontvangen waarin hij de situatie uitlegde en ons om hulp vroeg.

Lees meer: Groepsactiviteit Op. Hete Kolen


Opkomstplanning gehackt

Geplaatst door Eric Koster op Sunday 6 Jan 2019 21:06

Zaterdag 5 januari was de eerste opkomst van 2019 voor de scouts van de Boerhaavegroep in Voorhout. Maar er was gelijk een probleem: de opkomstplanningen voor 2019 waren gehackt! De scouts konden alleen het wachtwoord voor de opkomstplanningen terugkrijgen als ze veel losgeld zouden betalen. Hoe moet dit nou verder?

Lees meer: Opkomstplanning gehackt


Ton Koster neemt afscheid als stichtingsvoorzitter

Geplaatst door Edwin Koster op Monday 10 Dec 2018 19:28

Zaterdag 8 december heeft Ton Koster een feestelijk afscheid gekregen bij Scouting Boerhaavegroep Voorhout. Na meer dan 34 jaar, waarvan een gedeelte als voorzitter van de stichting, is Ton Koster gestopt als bestuurslid. Het huidige bestuur vond dit een goede gelegenheid om Ton in het zonnetje te zetten en als verrassing een receptie te houden. 

Lees meer: Ton Koster neemt afscheid als stichtingsvoorzitter


Indiana Rick & Chris op bezoek bij de padvindsters

Geplaatst door Edwin Koster op Monday 10 Dec 2018 19:36

In het weekend van 16-17 november hebben de padvindsters geproefd aan avontuur Een vloek rustte op het padvindsterlokaal. Niemand wist waardoor of waarom. Het was er zo koud dat je er klappertanden van kreeg. En dat niet alleen. Je zag er geen hand voor ogen, de lichten vielen zomaar uit. Hier konden de padvindsters niet slapen, we moesten de vloek opheffen.

Lees meer: Indiana Rick & Chris op bezoek bij de padvindsters