Scouting Boerhaavegroep Voorhout

Laat je uitdagen

Menu

Verkoop scoutingloten dit jaar online

Geplaatst door Susan van den Nieuwendijk op Thursday 21 May 2020 11:44

Elk jaar organiseert de Boerhaavegroep enkele geldacties om de contributie laag te houden. Dit zorgt ervoor dat we als groep toegankelijk blijven voor iedereen en tegelijkertijd nieuw spelmateriaal kunnen aanschaffen of leuke activiteiten kunnen blijven doen. Zo doen we ook dit jaar weer mee aan de nationale scoutingloterij. Door de huidige omstandigheden verloopt de verkoop dit jaar iets anders dan normaal. De scoutingloten worden niet aan de deur verkocht, maar kunnen via dit formulier besteld worden: https://forms.gle/MAeeESZC7vT7VprF7

Lees meer: Verkoop scoutingloten dit jaar online


Scouting Boerhaavegroep Voorhout start weer op

Geplaatst door Nanouk Bel op Friday 15 May 2020 14:39

Vanaf afgelopen weekend starten veel Scoutinggroepen hun fysieke bijeenkomsten weer op. Ook bij Scouting Boerhaavegroep Voorhout zijn we blij dat onze opkomsten weer kunnen beginnen. Juist nu zorgen de activiteiten voor uitdaging en verbinding. Zaterdag 9 mei kwamen de jeugdleden weer naar scouting voor allerlei spellen die mogelijk zijn met de aangepaste richtlijnen

Lees meer: Scouting Boerhaavegroep Voorhout start weer op


De Bevers ontvangen de IJsprijs tijdens kamp

Geplaatst door Nanouk Bel op Sunday 15 Mar 2020 14:54

Vrijdagavond 6 maart, 18:00 uur
De leiding is er al helemaal klaar voor en de eerste bevers druppelen al langzaam binnen, op de voet gevolgd door hun bepakt en bezakte papa of mama. Alle 14 bevers zijn mee op het kamp, en dat terwijl het voor velen de allereerste keer een nachtje weg is zonder pap of mam! De leiding heeft dan ook hard hun best gedaan om iedereen zo enthousiast mogelijk te krijgen, maar zonder de hulp van de ervaren bevers(ouders) had het nooit gelukt om iedereen mee te krijgen.

Lees meer: De Bevers ontvangen de IJsprijs tijdens kamp


Kringloop Herenstraat 63 sponsort nieuwe tenten

Geplaatst door Edwin Koster op Saturday 23 Nov 2019 16:35

Op zaterdag 16 november namen de kabouters van Scouting Boerhaavegroep Voorhout een prachtige cheque van Stichting Kringloop Herenstraat 63 in ontvangst. Gerda Steekers en Winny Otte overhandigden namens de Voorhoutse kringloop deze zaterdagochtend een cheque van 3000 euro. Met dit geld kan de scouting nieuwe materialen aanschaffen voor de jeugdleden. 

Lees meer: Kringloop Herenstraat 63 sponsort nieuwe tenten


Boerhaavegroep bouwt megadoolhof voor RTL 4 programma

Geplaatst door Edwin Koster op Monday 14 Oct 2019 20:36

Op woensdag 17 oktober wordt om 21:30 uur de laatste aflevering uitgezonden van het spelprogramma ‘Je Kent Me Toch Schat?’. Speciaal voor het finale spel heeft de Scouting Boerhaavegroep een megadoolhof gebouwd in het Belgische Ordingen. De opnames waren begin juli en de uitzendingen zijn 4 september gestart in en bij een prachtig kasteel. De presentatie is in handen van Robert ten Brink en Vivienne van den Assem.

Lees meer: Boerhaavegroep bouwt megadoolhof voor RTL 4 programma


Bloembollenactie 2019

Geplaatst door Edwin Koster op Tuesday 24 Sep 2019 20:04

Ook dit jaar verkopen we weer bloembollen. Tussen 10.00 uur en 15.00 uur gaan de jeugdleden langs de deuren van Voorhout en verkopen zij met veel plezier krokussen, tulpen, narcissen en blauwe druifjes.

Zo vlak voor de winter een perfect moment om de bollen te planten. Zo heeft u uw tuin klaar voor het voorjaar en draagt u daarnaast bij aan het voortbestaan van onze vereniging.

De zakjes bloembollen kosten 3 euro per stuk en 4 zakjes voor 10 euro. Keuze uit krokussen, tulpen, narcissen en blauwe druifjes.

Ook is het mogelijk om bloembollen vooraf te bestellen

Lees meer: Bloembollenactie 2019


Verkenners helpen wereldberoemde DJ

Geplaatst door Edwin Koster op Thursday 19 Sep 2019 11:09

Op zaterdag 17 augustus 2019 zijn de verkenners afgereisd naar Mook om niemand minder dan Beukende Bert, ’s werelds grootste DJ, te helpen. Beukende Bert deed namelijk tijdens zijn Worldtour Mook aan, maar daar werd helaas zijn hele muziekcollectie gestolen door aliens. Beukende Bert moest zijn Worldtour cancelen en liet de verkenners invliegen om de muziekcollectie boven water te krijgen.

Lees meer: Verkenners helpen wereldberoemde DJ


Time to get Groovy

Geplaatst door Edwin Koster op Wednesday 28 Aug 2019 22:15

Groovy? Je denkt misschien; wat is dat nou weer? Kijk maar naar de padvindsters van
Boerhaave en dan snap je het meteen. Het is namelijk een levensstijl. Het is chillen in je
hangmat. Het is zwemmen in de rivier. Het is je longen uit je lijf zingen. Dat is allemaal
Groovy.

Lees meer: Time to get Groovy


Bevers op Kabouterkamp

Geplaatst door Nanouk Bel op Sunday 25 Aug 2019 17:19

Huh, de Bevers zijn toch helemaal geen Kabouters?! Niets bleek minder waar tijdens het zomerkamp van 20 tot en met 23 juli 2019. Zaterdag t/m dinsdag, een dagje langer en nog wat spannender. De Bevers zijn uitgenodigd voor een Kabouterfeest in Zoetermeer, omdat wij zo goed zijn voor de natuur. Daar ontmoeten we Kabouter Woepsie. Wat blijkt? Hij is de sleutel van zijn paddenstoel kwijt! De Bevers willen natuurlijk helpen zoeken! Om in Kabouterland te kunnen zoeken, moeten zij ware Kabouters worden… Hoe is dat gegaan?

Lees meer: Bevers op Kabouterkamp