Scouting Boerhaavegroep Voorhout

Laat je uitdagen

Menu

Verkoop scoutingloten dit jaar online

Elk jaar organiseert de Boerhaavegroep enkele geldacties om de contributie laag te houden. Dit zorgt ervoor dat we als groep toegankelijk blijven voor iedereen en tegelijkertijd nieuw spelmateriaal kunnen aanschaffen of leuke activiteiten kunnen blijven doen. Zo doen we ook dit jaar weer mee aan de nationale scoutingloterij. Door de huidige omstandigheden verloopt de verkoop dit jaar iets anders dan normaal. De scoutingloten worden niet aan de deur verkocht, maar kunnen via dit formulier besteld worden: https://forms.gle/MAeeESZC7vT7VprF7 

Nadat het formulier is ingevuld, ontvang je een betaalverzoek via de e-mail. Na betaling worden de loten bij je thuisbezorgd. Een lot kost €2,50 per stuk. Van de opbrengst van de loten gaat 60% direct in onze eigen kas. Dus per verkocht lot is er €1,50 extra voor de groep om te besteden aan nieuw materiaal en leuke activiteiten. 

In het formulier wordt ook gevraagd via welke scout je de loten wilt kopen. De scouts kunnen namelijk een "superseller-insigne" verdienen als zij de meeste loten van hun speltak verkopen. Koop je de loten niet via een scout, dan hoef je hier niks in te vullen. 

In december vindt de trekking plaats waarbij onder andere een auto, TV of home cinema set te winnen zijn. De hoofdprijs en de 1e tot en met 6e prijs vallen gegarandeerd. De niet verkochte loten doen namelijk niet mee met de trekking. Voor meer details kan je op www.scoutingloterij.nl kijken.

Mochten er nog vragen zijn dan horen we het graag via scoutingloten@boerhaavegroep.nl .

Geschreven door Susan van den Nieuwendijk op Thursday May 21, 2020

Permalink -

« Scouting Boerhaavegroep Voorhout start weer op - Pietendiploma voor Bevers en Kabouters »