Scouting Boerhaavegroep Voorhout

Laat je uitdagen

Menu

Hoe kan ik lid worden

Inschrijven

Leuk dat je jouw zoon of dochter wil inschrijven bij de Boerhaavegroep! Op deze pagina kan je alles vinden over lid zijn van scouting.
Zoals je misschien al weet, mag je vier keer gratis meedoen met een opkomst. Wanneer je eerst wil uitproberen of scouting iets is voor je zoon of dochter, is dit een goede optie! Graag willen wij het van tevoren weten als je langskomt, dus stuur een mailtje of bel naar de speltakleider van de groep van jouw zoon of dochters leeftijd. De speltakken en contactgegevens kun je vinden op onze contactpagina.

Is je zoon of dochter enthousiast? Dan krijg je een inschrijfformulier mee welke je thuis in kan vullen. Wanneer je het formulier de week erna inlevert, zullen wij de informatie verwerken en sta je ingeschreven bij Scouting Nederland. Hierdoor ontvang je vier keer per jaar een Scoutingblaadje, kan je allerlei scoutingspullen kopen met korting en mag je zoon of dochter elke zaterdag meedoen met de activiteiten van de Boerhaavegroep!

Contributie

Natuurlijk hoort bij een lidmaatschap ook contributie. Hiermee kunnen wij af en toe boodschappen doen voor een opkomst, bijvoorbeeld knutselspullen of ingrediënten voor een kookopkomst. Bij het inschrijfformulier heb je als het goed is ook de machtiging ingevuld, zodat je via een automatische incasso kan betalen.
De contributie is momenteel vastgesteld op €85,- per seizoen. In het seizoen zijn er twee betaalmomenten. Je betaalt per termijn €42,50 euro.

Voor gezinnen met een laag inkomen is er in de gemeente Teylingen de "Sport en cultuurregeling" beschikbaar. Kijk op https://www.teylingen.nl/Toerisme_en_vrije_tijd/Sport voor meer informatie.

Vragen over inschrijven of contributie?

Mocht je nog vragen hebben na het verhaal over de inschrijving of de contributie dan kan je die altijd stellen. Bij de Boerhaavegroep is één persoon verantwoordelijk hiervoor, dit zijn zijn gegevens:
Johan Plug
leden@boerhaavegroep.nl

Uitschrijven

Mocht je uiteindelijk toch (helaas) minder zin hebben om lid te zijn van Scouting dan kun je jezelf laten uitschrijven. Je kan jezelf uitschrijven door een e-mail te sturen naar Johan Plug via leden@boerhaavegroep.nl. Wij ontvangen hierbij graag de reden van uitschrijven, zodat wij wellicht kunnen verbeteren op dit punt.

Geschreven door Edwin Koster op Sunday December 3, 2017

Permalink -

« Wat is Scouting - Bevers »