Scouting Boerhaavegroep Voorhout

Laat je uitdagen

Menu

Overvliegen als tweede opkomst

De oudste bevers legden een lang parcours af, waarna ze verwelkomd werden door de kabouters en welpen. Over banken en krukken, tijgeren onder een net door en door een donkere tunnel. Wanneer ze dit achter de rug hadden stonden er nog een paar leipe leiding te wachten waar ze langs moesten zien te komen. Gelukkig heeft iedereen dit aangedurfd en zijn ze stoer genoeg bevonden voor de kabouters en welpen! 

De verkenner- en padvindsterleiding had een heuse puzzeltocht in elkaar geknutseld voor de welpen en kabouters die overvlogen. Zij werden pas padvindster of verkenner wanneer zij een goed beveiligde kist hadden open gekregen. Allerlei sleutels konden verkregen worden door het oplossen van puzzels, waar soms goede samenwerking voor nodig was. 

De padvindsters die overvlogen naar de RSV kregen een lijst met challenges, welke zij onderling mochten verdelen. Als ze maar uitgevoerd werden! Na een beetje vies te zijn geworden en alle opdrachten uitgevoerd te hebben, werden zij toch echt officieel toegelaten tot de RSV. 

Vanaf nu kan iedere speltak met de nieuwe leden en leiding de opkomst doen. Hoewel we natuurlijk ook uitkijken naar een aantal nieuwe leden, die wellicht al aan het kijken zijn of scouting wat voor hen is. 

Bekijk ook de rest van de foto's van het overvliegen

Geschreven door Nanouk Bel op Monday September 4, 2017

Permalink - Category: Algemeen

« Kampverslag RSV Engeland (London & Boidier Hurst) 8 juli – 14 juli 2017 - Padvindsterweekend: Heel Scouting Bakt »