Scouting Boerhaavegroep Voorhout

Laat je uitdagen

Menu

Verkenners verdienen "respect"

Zondag kwam de gekke mexicaanse gangsta Juan ‘el pollo loco’ Sanchez langs bij de verkenners, hij claimde dat OG een ‘snitch’ was die bij de popo’s werkte, maar de verkenners roken meteen dat hier een luchtje aan zat en vertrouwden hem niet. Nadat de verkenners maandag een bezoekje aan Valkenswaard hadden gebracht kwam OG weer langs, en bleek dat pollo loco zijn squad had overgenomen! OG was dus op zoek naar een nieuwe squad en de verkenners waren zijn enige optie. Dagenlange gangsta training werd natuurlijk wel afgewisseld met uitjes naar het zwembad op dinsdag, de hike op woensdag en kanoën op donderdag.

Maar donderdagavond toen OG zijn dagelijkse bezoekje aan de verkenners bracht deden de popo’s een inval en OG werd gearresteerd, hij was erin geluisd door pollo loco! Toen was donderdagnacht toch echt het moment aangebroken waar de verkenners dagenlang voor hadden getraind. Om OG met een borgsom vrij te kopen van de politie moesten ze het geld smokkelen langs de gevaarlijke gangsta’s van pollo loco. Gelukkig waren de verkenners gangsta genoeg! OG kwam vrij en loco draaide de bak in. De verkenners waren nu een echte squad geworden en om dit te vieren werden er vrijdagavond echte gangsta pannenkoeken gegeten in het lokale pannenkoekenhuis.

Nadat zaterdagochtend het kampterrein was opgeruimd en de tenten waren opgevouwen gingen ze weer naar huis na een geslaagde week in Valkenswaard.

Geschreven door Edwin Koster op Wednesday August 3, 2016

Permalink - Category: Algemeen

« De Padvindsters spelen Monopoly om Valkenswaard terug te winnen - RSV-kamp 2016 Masterchef »