Scouting Boerhaavegroep Voorhout

Laat je uitdagen

Menu

Padvindsterweekend 13 en 14 december 2013


's Nachts bleek dat vrijdag de 13e inderdaad ongeluk had gebracht. Het regende namelijk en het leek erop dat het nachtspel niet door kon gaan. Maar eigenlijk heb je, net als voor hangmatten, geen buitenlucht nodig voor een nachtspel: Alle lichten uit en niemand kon meer zien waar de geluks- en ongeluksbrengers verstopt zaten. De padvindsters gingen op zoek om vijf verschillende kleuren streepjes te verzamelen op een papiertje dat ze bij de beginpost meekregen. Maar een geluksbrenger die met een stift een vrolijk gekleurd streepje zette, kon een volgend moment ineens een ongeluksbrenger zijn die het papiertje verscheurde! En dan moest je weer van vooraf aan beginnen met het verzamelen van de kleurtjes. Uiteindelijk hadden alle padvindsters allemaal een papiertje met vijf geluksstreepjes en kon iedereen weer gerust gaan slapen.
Zaterdag gingen de padvindsters naar Sassenheim voor een fotospel. De leiding had allemaal gekke foto's gemaakt en de meiden moesten die zo goed mogelijk namaken. Dat was soms toch wel moeilijk, omdat de geiten in de kinderboerderij niet op dezelfde plek wilden gaan staan en de Bart Smit spullen in de weg had gezet :(
Nadat alle foto's zo goed en zo kwaad als het ging waren nagemaakt, was het alweer tijd om terug naar het clubhuis te gaan, waar de ouders de meiden kwamen ophalen.

 

===>> De foto's <<===

 

Geschreven door Edwin Koster op Thursday December 26, 2013

Permalink - Category: Padvindsters

« Wereldreis - Landenspel - Boerhaavergroep 50 Jaar! »