Scouting Boerhaavegroep Voorhout

Laat je uitdagen

Menu

Boerhaavergroep 50 Jaar!


Het komende half jaar staat  bomvol met leuke en gezellige activiteiten en feesten. Zo zullen we op 28 februari een heus circus in onze woelige stal ontvangen. Circus Boerhaave is voor al onze jeugdleden toegankelijk en ook zullen de bokkies en de hofband van de bokkies niet ontbreken bij dit feest. Alle jeugdleden mogen komen in hun mooiste pak. Na dit feest kunnen we de dag erna weer gezellig verder met het feest, we lopen dit jaar mee in de carnavalsoptocht in het dorp.
Een kleine maand verder mogen de leiding weer het verkleedgevoel opzoeken. We hebben 29 maart de vossenjacht op de agenda staan. Hierbij zullen we 50 vossen in het oude dorp gaan verstoppen en mogen alle kinderen uit de gemeente komen helpen om alle vossen te zoeken. 
Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar wat we allemaal doen bij scouting? De open dag op 21 juni is dan je kans om eens bij ons te komen kijken wat we allemaal kunnen doen. Er zal tijdens de open dag een groots doolhof staan op de ijsbaan waar je met je vriendjes en vriendinnetjes doorheen kan  lopen tijdens het uitvoeren van een paar leuke kleine typische activiteiten die we bij scouting doen.  Heb je de uitweg kunnen vinden dan kun je ook nog een tochtje in de kabelbaan maken bij ons clubhuis, marshmallows roosteren boven het kampvuur of binnen gluren in het clubhuis en wat foto’s bekijken van al onze variërende activiteiten voor en door onze jeugdleden van de afgelopen tientallen  jaren. 
Om dit bruisende jaar af te sluiten gaan we met al de jeugdleden op zomerkamp. En wel een speciaal kamp dit jaar. Een groepskamp. We gaan dit jaar met alle speltakken tegelijk op kamp. Het kamp zal een groot thema hebben en alle kinderen zullen deels gezamenlijk en deels met hun eigen speltak dit kamp draaien.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je al eerder komen kijken bij ons? Dat kan!! Kom dan op zaterdag eens bij ons kijken tijdens een opkomst waar de speltak van jou leeftijd mee bezig is. De opkomsttijden vindt je op onze site of kun je vragen via een mailtje dat je kunt sturen naar info@boerhaavegroep.nl

 

Geschreven door Edwin Koster op Wednesday January 29, 2014

Permalink - Category: 50Jaar

« Padvindsterweekend 13 en 14 december 2013 - Verkenner weekendkamp 24 en 25 januari 2014 »