Scouting Boerhaavegroep Voorhout

Laat je uitdagen

Menu

Groepsdisco


Deze chique en exclusieve club is alleen geopend voor leden van de Boerhaavegroep. De security zal streng toezien, dat alleen echte leden worden binnen gelaten. De politie heeft hier dan ook niets te zoeken, zodat jullie allemaal kunnen genieten van de casino en de illegale limostokerij. Voor de gangsterliefjes is er een visagietafel, waar je prachtig opgemaakt kunt worden. Met je glamourkleding en make-up kun je meedoen met de modeshow op onze catwalk. Voor de gangsters die willen oefenen op hun vingervlugheid is er een heuse schietbaan. Alles wordt uiteraard begeleid door een geweldige licht en geluidshow.

Voor het beste vrouwelijke en mannelijke outfit staat ook nog eens een mooie prijs klaar, dus poets je schoenen op en trek je beste pak of jurk aan, dan zien we je zaterdag 22 mei.

De club is geopend vanaf 18:30 uur. De entree is gratis. Voor de bevers sluit de club om 20:00 uur, voor de kabouters en welpen om 20:30 en voor de rest om 21:00 uur.

Dit wordt een enorm knalfeest, dus neem al je vrienden en vriendinnetjes van de Boerhaavegroep mee, maar “don’t spill the beans” (vertel niets door) aan de politie!

Groetjes,
De leidings

Flyer Groepsdisco 2010

Geschreven door Edwin Koster op Wednesday May 5, 2010

Permalink - Category: Algemeen

« RSW 2010 - Bakfiets tijdens Corso »