Scouting Boerhaavegroep Voorhout

Laat je uitdagen

Menu

Verkennerweekendkamp 26-27 februari

 

Toen moest het toch echt gebeuren, de zoektocht naar de chinchilla. De verkenners werden geholpen door een echte Jedi meester van the good side en waren op het spoor gekomen van ruimteschiponderdelen waarmee de chinchilla naar de aarde is gekomen. Eenmaal aangekomen bij het neergestorte ruimteschip troffen ze echter alleen de laarzen van de chinchilla aan. Na een lange speurtocht besloten de verkenners maar terug te gaan. Het was tijd voor een paar marshmellows boven het kampvuur. Later bij het kampvuur probeerde de Jedi meester de verkenners te overtuigen hem te helpen en de chinchilla aan hem te geven zodat hij de vrede voor eens en altijd kon herstellen. De verkenners waren echter nog niet zeker over de deal en besloten er een nachtje over te slapen. Even later kwam Darth Blondie, een sith lord van the bad side ook nog op bezoek. Hij wilde, net als de Jedi, de chinchilla. Darth Blondie bood in ruil hiervoor heel veel koekjes aan. Dit klonk natuurlijk als een veel betere deal, maar alsnog besloten de verkenners er een nachtje over te slapen…

Opeens, middenin de nacht, werden de verkenners wakker gemaakt omdat de Bounty Hunter, ingehuurd door zowel de Jedi als de Sith lord, zijn geld wilde. Dus moesten de verkenners zelf beslissen of ze the good side of the bad side ondersteunden. Het geld moesten zij vervolgens door het bos langs enge mannen smokkelen. Gelukkig was er meer geld gesmokkeld voor the good side, en dus kon iedereen weer met een goed gevoel naar bed toe. De volgende ochtend was de klus geklaard en gingen de verkenners lekker ontspannen op de bowlingbaan om daarna het succesvolle weekend af te sluiten met een hike terug naar het clubhuis.

Darth Blondie is nu in behandeling bij Dr. Phil in verband met een minderwaardigheidscomplex. Hij wordt voor een dom blondje aangezien.

To Be Continued…

Geschreven door Edwin Koster op Friday March 11, 2016

Permalink - Category: Algemeen

« Carnaval bij de Boerhaavegroep - Groepsactiviteit Transportonia »