Scouting Boerhaavegroep Voorhout

Laat je uitdagen

Menu

Scouting Boerhaavegroep fleurt je op.


Dit jaar zijn wij in zee gegaan met een bollenkweker die voor sommige bekend in de oren zal klinken. De bollen zullen bij kweker Koster uit Kudelstaart vandaan komen. Hij heeft samen met ons een 5-tal verschillende soorten bollenzakjes samengesteld. Denk hierbij aan de bekende tulp en de narcis. Er is een vaste prijs per zakje bollen die 3 euro zal zijn. Een deel van dit bedrag zal voor de scoutinggroep zijn om onze scouts nog meer te laten genieten van de vele leuke opkomsten die we elke week houden.
Zaterdag 19 november zullen we met alle scouts tussen 10.00 uur en 15.30 uur langs de deuren gaan in Voorhout. Tevens zal er tussen 9.30 uur en 15.30 uur een kraam van ons staan met bloembollen bij de Aldi op het Oosthoutplein. Er is ook een extra actie in deze actie gestopt. Koop je 4 zakjes bollen, dan krijg je de 5de gratis!

We zullen ons uiterste best doen om bij jullie allemaal aan de deur te komen maar wil je zeker zijn van een paar mooie bloeiers, kom dan naar de kraam op het Oosthoutplein.

 

Geschreven door Edwin Koster op Monday November 14, 2011

Permalink - Category: Algemeen

« Eerste opkomst Verkenners - Sinterklaasopkomst verkenners »