Scouting Boerhaavegroep Voorhout

Laat je uitdagen

Menu

Padvindster Weekendkamp 2013

Behalve de ouders van de padvindsters, bleken ook veel leiding en misschien zelfs de 'favoriete' docente van een paar van de meiden aan de computer gekluisterd om maar niets te hoeven missen.
De eerste nacht hadden de padvindsters voor de twee nieuwste leden die nog geen kamp hadden meegemaakt een ontgroening. Die ontgroening ging gepaard met komkommer, scheerschuim en vooral heel veel gekeet. Om 6 uur 's ochtends vond de leiding het toch echt tijd om te gaan slapen, tot vermoedelijke opluchting van de padvindsters.
Het ontbijt van tosti's maakten de meiden zaterdag zelf op het kampvuur en daarna was het tijd om de rooklucht weg te spoelen en te ontspannen in het zwembad.
Die nacht, werd de rust lichtelijk verstoord door een feestje bij de tennis, en was er ook het langverwachte nachtspel! Daarbij moesten de padvindsters geblinddoekt een touw vasthouden, dat de leiding over en onder obstakels voorttrok naar een onbekende plek. Vanaf daar was het de bedoeling dat de meiden zonder geluid te maken terugliepen naar het clubhuis. Maakten ze toch geluid, dan werden ze beschenen en moesten ze terug naar het vorige punt waar ze begonnen waren met sluipen. Na het nachtspel waren sommige padvindsters eigenlijk nog niet moe, maar iedereen sliep als een roosje.
De volgende dag was het pannenkoekenontbijt wederom op het kampvuur, wat de tennis weer niet zo leuk vond...
Na een 'radioactief' spel, kwamen de ouders de padvindsters ophalen en kon iedereen nog even uitrusten voordat het weekend weer voorbij was.

===>> De Foto's <<===

 

 

Geschreven door Edwin Koster op Tuesday June 11, 2013

Permalink - Category: Padvindsters

« Verkenner Weekendkamp 17 – 19 mei 2013 - Opendag/Doolhof »