Scouting Boerhaavegroep Voorhout

Laat je uitdagen

Menu

Groepskampvuur

groepskampvuur 01Marshmallows, vuur staren en gezelligheid. Het groepskampvuur is een feit. Het was een heerlijke avond. Maar het ging niet geheel over rozen. Marshmallow Mark had alle marshmallows al opgegeten. We konden het hem niet kwalijk nemen, ze zijn gewoon té lekker.

De bevers, kabouters en welpen begonnen met een renspel op de ijsbaan. Daarmee kon er geld verdiend worden voor nieuwe marshmallows. Want ja, wat is een kampvuur zonder marshmallows? Gelukkig hebben de scouts hard genoeg gerend om nieuwe marshmallows te kopen. De buikjes werden gevuld en er kon vanuit volle borst gezongen worden. Iedereen ging blij naar huis, wel met plakhandjes.

Ook de padvindsters, verkenners en RSV kwamen Marshmallow Mark tegen. Die vertelde de scouts dat hij het gewoon niet laten kon, de zachte spekkies zijn té verleidelijk. Met uitdagende spellen is het ook deze scouts gelukt de marshmallows te verdienen. Na een prachtige uitvoering van kedeng kedeng ging iedereen voldaan naar huis.

Het vuur knetterde, de marshmallows waren zoet en de gitaristen speelden prachtig. Wat kun je nog meer verlangen van een warme zomeravond; het was heerlijk.

Geschreven door Edwin Koster op Wednesday July 18, 2018

Permalink -

« De moord op de ambassadeur - Zomerkamp: Billy Bever op zoek naar superkrachten »