Scouting Boerhaavegroep Voorhout

Laat je uitdagen

Menu

De Welpen en het griezelige weekendkamp

Al snel kwamen we in het sportpark vlakbij het clubhuis de lichtgevende botten van het skelet op het spoor en briefjes met tekst. Het skelet probeerde ons aan de hand van de briefjes te vertellen dat hij niet gevaarlijk was, maar slechts de griezelbus had gemist de ochtend na Halloween! Het was even schrikken toen we tijdens onze regenachtige tocht door het bos zelfs even kort oog in oog (of had hij nou geen ogen?) kwamen te staan met deze griezel. De welpen waren het er unaniem over eens dat we niet Ghostbuster Gerry moesten helpen, maar juist het skelet!

Midden in de nacht werden we opnieuw opgeschrikt door Gerry de Ghostbuster, die ons om 1.45 uur uit ons bed trok, omdat hij het skelet had gezien in het Overbos. Met trillende beentjes en een dikke jas begaven we ons samen met Gerry naar het bos, waar we hem om de tuin leidden en zilver probeerden te smokkelen voor een nieuw busticket voor het skelet. Gerry en zijn Ghostbuster-vriendjes lieten dit natuurlijk niet zomaar gebeuren, maar gelukkig slaagden de welpen met vlag en wimpel.

De volgende dag konden we genieten van een frisse duik in de regen op de fiets en daarna in het zwembad. Aan het eind van het weekend kwam er zelfs een ansichtkaartje binnen vanuit Griezelland met dankwoorden van het skelet, die weer veilig thuis was bij zijn familie. Eind goed, al goed!

Bekijk de foto's op de fotosite!

 

Geschreven door Nanouk Bel op Monday November 7, 2016

Permalink - Category: Algemeen

« Dracula komt logeren tijdens het Padvindsterweekendkamp - Bevers helpen Robin Hood »