Scouting Boerhaavegroep Voorhout

Laat je uitdagen

Menu

Beverzomerkamp 2012


Maar nee... De volgende dag gebeurden er nog steeds rare dingen met het eten. Zo zaten er rode stukjes in de melk, en was de macaroni paars geworden! Gelukkig hadden de Bevers hier niks van gemerkt, doordat er oranje saus overheen ging! Anders wilden ze het vast niet meer eten... Zaterdagmiddag hebben we gespeeld op een groot grasveld, en een speurtocht gedaan naar een leuke speeltuin. 's Avonds nog een film gekeken, en vroeg naar bed!
Zondagochtend kwam gelukkig de tovenaar weer langs, met een mogelijke oplossing! Hij had een visioen gekregen over een schatkist, en daar zat iets in wat hem zou helpen met zijn toverkunsten. De bevers moesten alleen wel helpen met zoeken, want daar was de tovenaar niet zo goed in. De kist werd gevonden, en er zat een spreuk in!
Volgens de tovenaar kon de spreuk alleen werken als we in een kring om hem heen gingen staan met de ogen dicht. De spreuk moest door ons drie keer herhaald worden, en toen was de tovenaar weg! Alleen zijn kleren waren nog over. De toverspreuk was gelukt!


Groetjes,
Nanouk

Geschreven door Edwin Koster op Saturday September 1, 2012

Permalink - Category: Bevers

« Eerste opkomt - Nieuw seizoen bij scouting Boerhaavegroep »